Ivorio Tropische voedingsproducten uit Ivoorkust

Welkom op de website van Ivorio


Ivorio.be is rechtstreekse invoerder en verdeler van tropische voedingsproducten uit Ivoorkust (Côte d’Ivoire) en in bijzonder van tropische vruchtensappen.

Wij verdelen onze producten naar groothandels, horeca en hebben een speciaal concept voor organisaties / verenigingen die hun steentje willen bijdragen aan de fairtrade handel en aan de alfabetisering van Ivoorkust.

Verenigingen kunnen onze producten aanbieden aan hun leden en familie en hiermee hun eigen kas aanspijzen.

U vindt meer informatie over ons gamma (in eerste instantie tropische vruchtensappen) onder de rubriek producten. Indien u meer informatie wenst over ons gamma, concept, etc gelieve de knop onder de rubriek “contact” te gebruiken.

Het Ivorio Team

Wij bieden U volgende fruitsappen aan


Wij beschikken over een uitgebreid gamma van verse tropische fruitsappen. Het betreft fruitsap geperst uit vers geoogste vruchten die geteeld worden in het West Afrikaanse land Ivoorkust. Het fruitsap wordt gepasteuriseerd (houdbaarheid 2 jaar) en is beschikbaar in blikken van 33cl.

Ivorio Ananas
Ivorio Passievrucht
Ivorio Mango
Ivorio Ananas Passievrucht
Ivorio Bissap (roze bottel fruitsap)
Ivorio Gember
Ivorio Guave
Ivorio Cocktail (Mango/Ananas/Passievrucht)

De blikken worden verpakt in kartons van 24 stuks (één, twee of drie verschillende smaken) of in kartons van 8 blikken (één smaak).

Contact


Indien U meer informatie wenst over de fruitsappen (prijs, leveringstermijn, voedingswaarde, medicinale kracht, etc) gelieve ons een e-mail te sturen door op onderstaande knop te klikken.

Ivorio.be

Jambo Logistic s.a.r.l.
Koumassi Remblais
07 B P 789 Abidjan 07
Côte d'Ivoire

Tel: 00225 45440074 / 07424680
klaas.vanhalst@gmail.com